tiistai 4. elokuuta 2015

Pikkupalasia uudesta kodista.. :)

Asuntokaupoista on nyt aikaa reilu viikko. Muutamia tavaroita olen ehtinyt uuteen kotiin kiikuttaa, mutta eilen alkanut päivätyö vie toki osan ajasta sekin.. Onneksi uusi työ ja uusi koti sijaitsee samalla suunnalla, niin kulkeutuu kätevästi aina pari kassillista tavaraa. Kyllä sitä ihmeesti löytyykin. Aion pitää parin viikon kuluttua kotikirppiksen ja sitä jo innolla odotan! Samana päivänä on myös ravintolapäivä ja aion leipoa pari suolaista piirakkaa piipahtajille. :)


Tossa yläkuvassa keittiön ja olohuoneen välissä on vähän turha seinä josta olis kiva päästä eroon. Se onkin sitten vähän toinen juttu, miten käytännössä se tapahtuisi. No, ehkei se ole ihan akuutein asia ikinä..


Kaupanpäällisiin kuului kaksi tällaista nojatuolia.


Unelmieni kirjahylly kaupankylkiäisinä myös! Takana avautuu makuuhuone ja vaatehuone.


Ihan jees pikkulipasto!


Mulla on itsellä pyöreä pöytä ja pinnatuoleja. Myyjät jättivät asuntoon myös pöydän joka ilokseni paljastui jatkettavaksi. Nyt on sitten ompeluhuoneessa pöytä! Kyllä sellaista vaan olen odottanutkin kun 2 vuotta olen kankaita leikkaillut lattialla kontallaan.. :D


Jakkaratkin vielä keittiössä. Keittiössä on työtaso ikkunan edessä ja sen alle mahtuu nämä kaksi. :)Ja kattokaas vielä, mitä retrokaakelit. :) Ooh!

Sellanen se koti sitten on. Lisää kuvia myöhemmin. :)

10 kommenttia:

 1. 1,5 vuotta sitten asunnon ostaneena vinkki: ota paperi ja kynä ja laadi lista kaikesta siitä, mitä haluat muuttaa/remontoida. Miettimättä hintaa ja mahdollisuuksia. Sen jälkeen otat viikon aikalisän ja katsot listaa uudestaan. Mitkä ovat nyt sellaisia, että on ihan pakko just nyt/lähiaikoina muuttaa (esim. vesieristys kylpyhuoneessa huono, tapetti tuottaa oksennusrefleksin, lattiassa reikä tms.) ja mihin on varaa. Sitten säilöt paperin muiden asuntopapereiden joukkoon ja mietit niitä loppuja sitten kun olet hetken asunut ja nämä aivan välttämättömimmät tehnyt. Ostohetkellä olevat mielikuvat "minä en tykkää/musta tuntuu" saattavat hyvinkin muuttua ja tilalle saattaa tulla jotain, minkä huomaa vasta hetken asuneena (esim. vaatehuoneen hyllyt ovat epäkäytännölliset tai tankotilaa on liian vähän). Meidän lista on ainakin 1,5 vuoden aikana muuttunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan tosi. Hyvä vinkki. :) Ja eri silmin katselee tietty sitten kun kaikki omat romppeet on paikoillaan. Tyhjänä kun moni paikka näyttää niin erilaiselta. Sekin "turha" seinä voi saada ihan uuden ilmeen kun laittas jonkun kivan tapetin ja sitten vaikka seinälle jonkun lehtitelineen. Se voi loppupeleissä olla paljon miellyttävämpikin vaihtoehto kuin se, että tilaa pääsisi kiertämään ympäri.

   Poista
 2. OOOO..Onnea uuteen kotiin. Ja mitä mööbeleitä, aivan ihania..todella kivalta näyttää ja hiljalleen sitten laittelee omannäköisen kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt pitäisi vaan sitten malttaa käydä töissä ja keskittyä muihinkin arkiaskareisiin vaikka into olis kova puuhailla uudessa kodissa päivät pitkät. :)

   Poista
 3. Yhdyn edelliseen. Kyllä kelpais mullekki tommoset kaupanpäälliset! :-)

  VastaaPoista
 4. Pelkästään noiden kaupanpäällisten takia kannatti ostaa talo. Jatkopalallinen pöytä ja tuolit on todella ihastuttavia. Eikä tuo lipastokaan hullumpi ole.
  Kateellinen olen, mutta toivotan kuitenkin onnea uuteen kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnentoivotuksista. :) Asunto- ja työjutut on kyllä mulla järjestyny aina ihmeellisen helposti. :) Onneksi osa kalusteista tosiaan sai jäädä tuonne, koska parhaillaan asun osin kalustetussa vuokra-asunnossa ja aika paljon tietysti sitten jää tänne. Ei mene ihan niiiiin pitkää penniä hankintoihin.

   Poista
 5. Siis mitä ihmettä? Miten sä sait edelliset asukkaat jättämään tollaset aarteet asuntoon?? Wau! Onnea uuteen kotiin! Saa kutsua kylään. ;)

  VastaaPoista
 6. 92-vuotias edellinen asukas siirtyi ajasta iäisyyteen ja sattumalta meillä oli kovin samanlainen sisustusmaku. <3
  Kyläkutsuja satelee kun työleiriosuus on ohi. Elokuussa vielä tavaraa siirtyy ja syyskuun alusta oon sitten kirjoilla niillä kylillä. :) Tietty jos työleiri kiinnostaa niin you know my number.. ;)

  VastaaPoista