perjantai 26. heinäkuuta 2013

Aarrerallin alkuerä



 Ilman blogeja en olis varmaankaan bongannut tietoa, että Kontin Aarrerallissa meininki senku parani loppua kohden! Eri Konteissa on ollu eri tarjouksia tällä viikolla ja pakko oli tietty heti mennä nettiin katsomaan, mitä on täällä luvassa.

Vaatteet, asusteet ja kodintekstiilit 5e/kassillinen!! :O Samantien päätin että sinnehän on mentävä sitten heti aamusta penkomaan. Ovet aukes klo 9:00 ja kun mä kaarsin pihaan 9:10 oli parkkis jo ihan autoja täynnä. Kodintekstiiliosastolla kävi kuhina. Oli kassia, koria, kärryä. Jos joku sanoo että Stockan Hullut päivät on hullut ni kokekaa tämä. :D Nappasin käteeni yhden kassin ja luin ohjeen että sangoista pitää kuitenkin saada ihan hyvä ote täysinäisenä. :) Muutaman kymmenen minuutin jälkeen ymmärsin että tarvitsen toisen kassin sekä korin niiden kantamiseen. Lisäksi myös totesin että pitkähihainen trikoopaita oli väärä valinta. Tuo kävi ihan urheilusta. Onnekseni laareilla ei väijynyt muita retrohaukkoja vaan sain huoletta sulloa omaan kassiini aarteita minkä kerkisin.
Ja siis ihan mieletön fiilis kun oivallat, että voit ottaa niitä verhoja ja muita ihan mistä vain! Ei pelkästään kilohintalaarista, jossa myydään mm. kankaita ja muuta tuunaussälää. Nappasin kassiin useammatkin verhot joiden hinta lähenteli kymppiä! Sinne ne hujahti ja mietin että mitähän näidenkin arvoksi loppupeleissä tulee. Tilavuuslaskentaa apuna käyttäen arvioisin että 0,50e.

Nyt on sitten tuossa olkkarin lattialla verhoa, lakanaa, pöytäliinaa ja vaatetta. Peltipurkit eivät ole Aarikkaa vaan Mariannet. En mä näitä ihan kaikkia itellä pidä, mutta koen tehneeni hyvän työn kun olen hamstrannut "sopivasti".

Ei sillä, huomenna uudestaan. Taktiikka 8:55 pihaan ja t-paita ja toppi "urheiluvaatteeksi". Tosimielellä mennään ja parhaat mukaan. Klo 11 alkaa täällä puistokirppis jota varten on jo laukut pakattu. Että jos sitä sitten välillä kanssa tienais hiukan.

Tänpäivänen ostoslista piti sisällään:
- 4 pöytäliinaa
- 1 pussilakana
- 9 verhoa
- 2 peltipurkkia
- 5 kangaspalaa
- mekko, 2 trikoopaitaa, 1 toppi, 3 huivia, sukkahousut

Kun luet listan ja katselet kuvat niin voit miettiä, paljonko näistä normihinnoilla joutuisi maksamaan..










Elikkäs rahaa sijoitin tekstiilijuttuihin 10e (eli 2 kassin verran), peltipurkkeihin yht. 6e. Noista verhoista ym. kun revin hintalappuja pois, arvoksi tuli noin 100e. Hyvät kaupat. Millä malttaa odottaa huomista? :)

6 kommenttia:

  1. Kivoja! Niin hyvät diilit taas ja mikä SÄÄSTÖ kun miettii paljonko olisivat maksaneet normi-second hand hintaan SAATI uutena! :) Tuossa viimeisessä kuvassa oleva on mun suosikki: hyvät värit ja isot kukat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todella! Ja Kontti on vielä edullinen paikka verraten moneen muuhun. Jos jostain keskustan kirpparilta olis aatellu noita ostavansa ni varmaan 150-200e olis saanu maksaa. Mun suosikit on ylin ja sitte tuo keskikohdan ruskea-keltanen. :) Ja mitä huomenna vielä löytyykään! :) ONNEKS on aamulla rajotettu aika mitä voin tuolla väijyä..!

      Poista
  2. Siis HERRANJUMALA (jos näin saa sanoa...) mitä KANKAITA! Meijän kontti oli kyllä köyhä näihin verrattuna ja tänään unohdin mennä kun kävin keskustassa. Lähtiessä vielä ajattelin, että koukkasenpa, mutta erehdyin "farkkuralliin" ihan kauppakauppoihin.
    Tuo keltaruskeaoranssi-kappa on kyllä ihan ykkössuosikkini näistä! ja noi purkit..jaja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä oon kanssa kaikki jumalalliset lausahdukset käyttäny päivitellessäni tätä meininkiä. :D
      Huomenna tosiaan aamusta uusiks ja huh, mitä siitäkin tulee...!

      Poista
  3. Oijoi! Mun suosikkeja noista ihanista alimmainen, sinikukkainen sekä purkit. Tosi kivoja! Meillä oli kanssa tänään aikomus lähteä kirppareille, mutta havahduin vähän liian myöhään että ne meneekin jo kuudelta kiinni. Noh, josko sitten huomenna uusi yritys. :) Tsemppiä huomisen löydöille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni, laitahan säkin sitten blogiin juttua mahdollisista aarteista! ;) Hih, niin se aika rientää. Mä taas mietin viideltä että mahtaisko ne Kontissa tunnistaa mut jos menis uudestaan.. Hillitsin itteni ja mietin et jos nyt kuitenki nukkuis yön välissä. Saa nähdä tuleeko uni kun on niin intoo piukassa! Onneks mä tänään tein myös kauppaa 8e:lla, joten melkein tienasin tänään tuhlatut rahat takas. ;)

      Poista