keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Nelkyt metriä.

Juu. Löytyi tuossa yks päivä tapettia kohtuullinen määrä kirppikseltä. En olekaan tätä vielä esitellyt täällä, muualla kylläkin. Niin oli ihanaa että! Alkuun mietin että päällystän vaiks just jotaki säilytyslaatikoita yhdellä rullalla mutta KUN HALVALLA SAI, niin lähti sitten mukaan kaikki hyllyssä olleet neljä.

Tylsäksi ei hamstraajan elämä käy. Tapetti on, omistusasuntoa ei.


12 kommenttia:

 1. Hei mulla on tota samaa kuosia kankaana! Tätivainaan jäämistöstä, taitavat olla verhot. Mä olen itseasiassa aina ajatellut että ne on Marimekon Muijaa, mutta eihän ne olekaan, saman tapaista vaan. Tosta kuosista tulee tosi vahvasti lapsuus mieleen, oli meillä sitä kotonakin varmasti jossain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ehkä vaaleensinistä tuota muistuttavaa. Hetken ehdin jo luulla että sama kuosi oli mun syntymävuoden äitiyspakkauksen makuupussissakin mutta tarkempi googlailu osoitti, ettei se ihan tismalleen ollutkaan.

   Poista
 2. Nyt vaan etsimään tapettiin sopivaa asuntoa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mä oon kanssa itelleni uskotellut tässä, että ei sillä järjestyksellä ole kai niin väliä. :D Onpahan sitten millä sisustaa! ;)

   Poista
 3. No, nyt on retroa.. joko sitä asuntoa etsimään tai sitten päällystää laatikoita, hyllyjä, tehosteseinä..tekee tauluja yms. tuolla tapetilla.. aikasta magee on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yks Ikean pahviloota olis kyllä. Täytyypä kokeilla onnistuisko päällystäminen. Jossain blogissa olikin semmosta tehty. Täytyy etsiä ohjeet että pysyköhän tuo nyt ihan teipillä tai liimalla vai mitenkä kuuluu toimia.. :)

   Poista
 4. Oi kun ihanaa tapettia! Noista rullista saa jo komeen seinällisen, noin tummalla ei kannattaiskaan tapetoida ko yks seinä vaan. Täydellistä! Ja ihana toi täkki(?) tuolla alla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi olis aika täydellinen tulevan ompeluhuoneen ikkunaseinällä. <3 Ja kyllä, täkki on ehkä lemppari minkä omistan. Tai no, yks sininen on kyllä jaetulla ykkössijalla..

   Poista
 5. Mullakin on tätä kankaana parissa värissä. En ole tiennytkään, että löytyy myös tapettina. Aika pähee on!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetteja, varsinkaan retroja, tulee tosi harvoin vastaan kirppareilla. Kai ne käytetään niin loppuun ja ihmiset aattelee että varsinkaan vajaita yksittäisiä rullia ei kukaan tahdo.

   Poista
 6. ihan mieletön löytö! Vanhat tapetit on vaan niin <3

  VastaaPoista