lauantai 30. toukokuuta 2015

Puhalluskukkia

Kuva on tältä aamulta kun kävelin peltotietä aamulla koiran kanssa. Olin yötä lapsuudenkodissa ja siellä kyllä aina mieli lepää. Ilma tuoksui kesältä. Koivunlehdet oli kasvaneet jo isoiksi. Osa voikukista oli muuttunut jo "puhalluskukiksi". Aurinko paistoi ja olo oli mainio. :) Kotipihassa kukoisti narsissit, joiden sipuleita iskä istutti isänpäivän tienoilla salatehtävänään. Suunnilleen äitienpäivän aikoihin niitä alkoi nousta maasta. Iskä katselee pilvenreunalta, miten kotitalon pihassa on kaunista. :)


Ohjelmassa tänään oli siskon ja siskontytön synttärit ja lähdin ajelemaan sen verran ajoissa, että ehdin yhdelle kirpparille ennen. Muutama pikkulöytö piti kiikuttaa autoon. Kukaan ei ikinä aavista mitä löysin! ;) Ekat haarapääskyt tuli myös bongattua tänään. Juhlilla oli mukavaa. Sisko oli tehnyt hyviä leipomuksia ja 3-vuotiaan sankarin kanssa lauleltiin ja leikittiin läpi Pikkuiset kultakalat, Tule ystäväksi näin, Viisi pientä ankkaa ja Tossu ja sukka. Ihan tehokas pikkumuskari. :)

Elämässä on taas kohta uusien tuulien aika. Viikko jäljellä töitä ja taas pitää hyvästellä pieniä ja isoja tärkeitä. Tiedän, ettei kyynelittä selvitä. Tiukkoja paikkoja noi heipat. Päivät sisältää kuitenkin paljon hyviä hetkiä ja tykkäämistä. Vuoden aikana on myös oppinut sen, että opittavaa on vielä edelleen. Syksyllä työn ohessa alkaa opinnot varhaiserityisopettajaksi. Odotan sitä jo suurella innolla! Aikuisia koulukavereita, mielenkiintoisia luentoja, asumista opiskelukaupungissa aina lyhyitä aikoja kerrallaan. Enpä aavistanut tätä tulevaksi vuosi sitten. Mitähän elämällä vielä on tarjota? On se jännä juttu.

Taivas on sininen ja oon valmis lentämään niinku "puhalluskukat". :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti