lauantai 25. huhtikuuta 2015

Tiättekö tämän?

Kangashamsterin elämä.
Osuin silmiin tuolla sosiaalisen median eräällä sivustolla tällainen kuva enkä tiennyt, pitäiskö itkeä vai nauraa. Niin osuvaa oli. No, nauroin kyllä.
Onhan tässä niin paljon perää, ettei todeksi voi uskoa. Halvalla saadut on ehdottomasti isoin kategoria mun kangasjemmoissa eikä pahasti kakkoseksi jää tuokaan että niin on nättiä ettei voi ehkä ikinä käyttää. :D
Mä menin taas eilen kantamaan uusia kankaita sylillisen kotiin, koska olihan ne vaan taas ihania.


Se sylillinen piti sisällään tämmösiä. Sinistä kukkapuuvillaa oli varmaan lähemmäs viis metriä ja ihan iskemätöntä. Mustanruskeetaki oli kahden mekon verran. Siniset pikkulinnut oli jotain vähän fleecen tuntuista, pehmoista josta vois tehdä vauvantumppuja. Hevoset oli pussilakanoissa ja tyynyliinoissa. Luki lapussa että Made in Portugal mut eiks Suomessaki oo joku vähän vastaava kuosi? En kyllä tiiä mikä ja kenen..? Ikean? Nanson? Jaa-a. Jotenkin tutunnäköstä kyllä ja väittäsin nähneeni myös jossain toisessa värissä. Alimmainen ruskeasävyinen pala oli Marjatta Metsovaaran joku kuosi, missä oli isot kukat. Ei kovin iso pala mutta taas puolikkaan mekon kokoinen. Kaikki nämä yhteensä oli alle 20e. Kyllä, ehdottoman elintärkeitä hankintoja. ;)


4 kommenttia:

 1. Tosiaan aikasta osuva tuo ylimmäinen kuva..kuvastaa jotenkin meikäläisenkin kangas kaappeja.. Hyviä kuoseja jälleen löysit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Paljon on vielä kuoseja mitä ei omista jemmoista löydy. Harmi kun tilat ei suurene samassa suhteessa..

   Poista
 2. Kivoja kankaita!
  Mä en millään raaski pilkkoa useimpia kankaitani, joten mäkin säilön niitä sit varmaan ikuisuuden. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missähän vaiheessa sitä on siinä pisteessä, että maailman ihanimmat kankaat ei enää tunnu niin ihanilta ja harmittelee, miksi niitä ei tullut käytettyä..

   Poista