sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Tavaranvähennyksen toinen puoli..

Tällä viikolla on nautittu hetki suojalumesta. Niin ne kelit heittelee laidasta laitaan. Onko siitä kaksi viikkoa kun oli lähemmäs 20 astetta pakkasta. No, tänään mittari näytti plus kahta.


Iltaisin olen lueskellut mielenkiintoista kirjaa. Töissä tästä juteltiin ja lainasin sitten kirjastosta ajanvietteeksi. On meinaan avannu silmiä monessa asiassa. Esimerkiksi leikin roolit; yhdessä esimerkissä yksi tyttö joutui aina leikeissä olemaan "ulkokoira". Ei siis saanut tulla kotiin sisälle, mutta oli tyytyväinen osaansa siltikin. Toiset valitsi aina "johtavat" roolit kuten äiti. Vasta kolmasosan olen lukenut, mutta suosittelen!


Sitten omaa kirpparipöytää siivotessa löysin tämmösen aarteen. Kokolapussa oli 40 ja mä en käsitä, millä ihmeellä mä aina kuvittelen että nää muuttuu mulle sopiviksi matkalla kotiin. Eipä käyny aivan niin, joten eteenpäin on laitettava. :D


Perjantai-illaksi ajelin reilut pari tuntia kaverusten ystävänpäiväkorttipajaan. Siinä sivussa katseltiin olympialaisten avajaisia ja juteltiin mukavia. Porukalla on huomattavasti kivampi askarrella kuin itsekseen!


No sitten. (Älkää kuittailko mitään mun tavaranvähentämisvuodesta..). Yhden kaverin kanssa on tapana tehdä aina silloin tällöin kahden päivän kirppisrupeamia. Yhteensä siis noin 11h kirppiksiä ja takapenkki täyteen aarteita! Tällä kertaa taidettiin käydä 13 kirppiksellä, joista 3 oli ihan uusia tuttavuuksia.
Takki 5e, lautasia kaksi á 1e, oranssi sekä ruskea pussilakana 2e/kpl, pussi muovikirjaimia taisi olla 3,5e. Punapallotrikoo 0,50e, nukkumattilakana 1e, keltaruskea tyynyliina 13, sinivalkonen mekko 2e, kasa kangaspaloja vähän reilu 3e ja tuo ihana sinipunainen alakulman iso froteepala oli 3,5e.


No sitten tämän päivän saalis alla:
Sydänastia 1e, musta teerasia 1,50e, punainen kaltaisensa 0,10e, vihreä lakana 2e, kaksi kalenteripyyhettä noin euron kappale, pyöreä pöytäliina 2e, violetti-oranssi pussilakana 4e, kankaat pari euroa. Ja sitten normaalin kirppisbudjetin ylittänyt me&i -mekko 10e. Onneksi vilkaisin niiden verkkokauppaa, joka kertoi että vastaavien mekkojen hinta uutena on 55e. Joten niin tuli taas säästettyä! ;)


Mutta ettei tämä olis pelkkää hamstraamista vain, niin kerrottakoon että tammikuun aikana täältä lähti yhteensä 99 juttua! Voiton puolella ollaan siis vielä. ;)

2 kommenttia:

  1. Toi sinipunanen frotee on tosiaan ihana! Hianoja löytöjä. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kun mä osaisin itselleni perustella tämän kaiken tärkeyden. Sanottakoon että kahden viikon päästä on tulossa jatko-osa; kaksi päivää, 14 kirpparia.. Pidä siinä sitten taas itsekuria. Hah! Voi olla että pitää vkoloppunakin nyt poiketa jossakin kun käy kotinurkilla ja on ehkä hetki luppoaikaa la-aamupvällä. ;)

      Poista