tiistai 25. helmikuuta 2014

365 päivää

Viime aikoina on tämmösiä juttuja ollut:

Pinaattilasagne on ihan tosi hyvää! Yksi ystäväni sitä kerran kokkas kun olin kylässä ja sen jälkeen on tullu monesti tehtyä itsekin! Nam!


Töissä sain lentosuukkojenlähetyskiellon. :) Hauskoja noi pikkuystävät. :)


Näkymiä illalla koti-ikkunasta.


Suklaanhimoa olen hämmästellyt. Joulun jälkeen on ihan lähtenyt lapasesta! Kuinka hyvää esimerkiks kuvan Marianne-suklaa on!


Kontista löytyi sininen kassi kahdella eurolla. Vanha sai lähteä roskikseen koska oli jo tosi kulunut. Eipä tuo sininenkään kovin kauaa nättinä kestä -tekonahkaa kun on. Mutta hetken nyt sitten ainakin.


Kivoja koti-iltoja viltin alla, suosikkisarjat telkussa. Joululahjaksi saatu lumiukkosoppa testissä.


Talon alla räjäytellään. Savu ja ruudinhaju on sen mukasta..


Lumppulan kautta ostin kukkatarroja. Yksi meni hiukan liian lähelle toista mutta noita ei voi enää siirtää uudelleen. Irrottaa kyllä vois jollakin hiustenkuivaintekniikalla mut olkoon. Sitten yhden työkamun kanssa ideoitiin päikkykirppistä. Siitä lisää jos suunnitelmat etenee toteutukseen asti. Toivottavasti! :)


Vkoloppuna poikkesin kotipuolessa ja isä halus tarjota lounaan. Käytiin semmosessa ravintolassa, jossa usein on poikettu muksuna. Pizza oli just niin hyvää kun muistinkin ja kuten koosta voi huomata, rahoille sai vastinetta!


Eilisen ja tämän päivän olen ollut talvilomalla. Kierrettiin kaverin kanssa kirppareita ja yllättävän pienen tavaramäärän kanssa sai tulla kotiin! Ihan hämmästyttävää! Huomenna on paluu töihin ja samalla täytän vuosiakin. Päätin ottaa askeleen aikuisuutta kohti ja leipoa juustokakun. Mä en ollut ennen tätä iltaa eläissäni edes nähnyt liivatelehteä.


Niin siitä sitten kuitenkin syntyi marianne-juustokakku. Toivottavasti on hyvää. :) Huomenna se sitten selviää.. Vanheneminen ei vielä tunnu miltään, mutta ehkä se aamulla hiukan hymyilyttää että mittariin tulee uusi vuosikymmen. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti