lauantai 15. helmikuuta 2014

Kotiseudun kirput

Kotiseudun kirppareilla kävin tänään aamulla. Toiselta mukaan vasemmanpuoleinen retropaita 1e, sininen toppi 2e, sydän peltirasia 5e (tän ohi kyllä ensin kävelin kun mietin että mitäs mä sinisessä siivessä punasella, mut eihän sitä sitten kuitenkaan voinut jättää..) ja allaoleva kangas 2,5e.


Toiselta kirpulta vaaleenturkoosi/mintunvihreä termari 2.5e. Tosi siisti sisältä ja vaikutti hyvin sen kaltaiselta mikä mulla on oranssina. Sitten herää ehkä kysymys, tarvinko kaksi termaria. No en. Mutta nyt voi hyvällä syyllä myydä sitten eteenpäin sen oranssin kaltaisensa kun on uusi kierroksessa. Pitää tietty eka testata tämä että lämmönpito on kohdillaan.Varasin samalla pöydänkin toiselta kirpparilta. Hauska kun on "isossa kaupungissa" tottunu siihen että allekirjotetaan sopimuksia ja on tarkat kellonajat millon tavaraa saa tuoda ja millon pitää tyhjentää. Täällä "maalla" sitä ilmotetaan vaan nimi ja puhelinnumero listan jatkoksi ja sitten soitellaan perään kun on vapaata. Ei tartte heti sanoa varmaks viimestä myyntipäivää vaan varataan aina viikko kerrallaan. Jos ei kauppa käy, niin tavarat pois ja vastaavasti jatkoaikaa saa kai ihan rajattomasti. :) Onneksi on hinnoittelu jo tehty kun vasta edelliseltä kirpulta siivosin pöydän. Saa nähdä miten kauppa käy seuraavassa.

4 kommenttia:

 1. Hauskoja löytöjä taas. Melkoinen retrobongari olet :)
  Itse kävin eilen pitkästä aikaa kirpulla ja olipahan tylsä reissu. Ei mitään. Tosin tänään kun siivoilin työhuonettani olin ihan tyytyväinen etten löytänyt mitään. Mutta kyllä nuo löydöt vaan aina niin piristää elämää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi (voiko näin sanoa!) on välillä mullakin semmosia kirppisreissuja ettei löydy mitään. On niin kätevästi työmatkankin varrella kolme kirpparia, joissa tulee säännöllisesti käytyä että olis se jo huono homma jos aina kassillisen kanssa tulis kotiin. Mun on kyllä vaikea vastustaa retropussilakanoita. Niissä on vaan sitä jotain.
   Koitan kuitenkin vuoden aikana enemmän luopua kuin hamstrata ja esimerkiksi tuon punaisen sydänrasian vuoksi laitoinkin paikalliseen vaihtorinkiin tyrkylle toisen peltirasian. :) Vaatekaapistakin vois valikoida kaksi vähiten mieluista kappaletta ja heittää Kontti-pussiin. :)

   Poista
 2. Mun on niiiin vaikea vastustaa vanhoi termareita. Yhtään enempää en tarvitsisi vaan ihan oon varma että tulee ostettua jos kohdalle joku oikein ihana osuu. Ja onhan se hyvä olla termos kahville ja teelle ja kaakaolle. Ja parille juojalle ja isommalle retkiporukalle kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsivit, puhut asiaa! :) Jos sitä ei vielä kuitenkaan heittäis toista termaria kirppiskassiin. On sitä täällä taloudessa turhempaakin romua. :)

   Poista