sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Sinistä ja vähän muutakin

Aika päivittää kuulumisia.

Viikko on vierähtänyt nopeesti ja marraskuu alkanut. Töissä alkaa huomenna isänpäivävalmistelut ja toivon viikon päivien riittävän suunnitelmien toteutukseen. Kootaan jokaiselle lapselle pussillinen varastosta löytyvää askartelurompetta ja mukaan ohje siitä, että tarkoitus on yhdessä isän kanssa tehdä niistä jotakin ja tuoda valmis tekele sitten päiväkodille. Sitten jokainen saa myös kertoa omasta isästään kivoja asioita. Tavaraa on maailmassa aikamoinen määrä -eikö parasta ole kuitenkin yhdessä läheisten kanssa vietetty aika? Sytytin eilen, Pyhäinpäivänä 3 kynttilää ja lausuin ääneen tervehdykset pilvenreunalle isovanhemmille. Kovinkaan paljon ei oltu toki ikinä tekemisissä, mut tuommoinen päivä laittaa ajattelemaan elämän rajallisuutta ja muistuttaa siitä, miten tärkeä on muistaa olla ihmisille kiva ja myöskin sanoa niiden olevan kivoja. :)

Tähän viikkoon kuului töitä, laulutreenejä, kampaajallakäynti, työpaikan pikkujoulujen hulvatonta suunnittelua sekä kotoiluvkoloppu. Unta riitti kummallekin yölle kymmenisen tuntia vaikka perjantaina nukuin työpäivän päälle tunnin päiväunetkin.

Joulumyyjäiset on kovasti jo mielessä. Tämä oli viimeinen kokonaan vapaa viikonloppu ennen myyjäisiä. Seuraavina on kaikenlaista pientä menoa. Eilen kyllä syömistä lukuunottamatta puuhasin koko päivän noiden juttujen parissa. Kuvia pajailusta:


Ja muutama lisää:
Kortteja on syntynyt lisää parikymmentä. Se touhu nyt jotenkin vielä hakee motivaatiota. Jälki ei oo ihan niin priimaa kun haluisin vaan aika pelkistettyjä on nyt syntyneet tekeleet.. Ehkä tarvii vähän selailla joululehtiä ja etsiä inspiraatio niistä.
Neulatyynyjä on nyt valmiina 35, joskin se näyttää niin kovin pieneltä määrältä. 4 purkkia on vailla käsittelyä ja mietin jo, että pitääkö tässä alkaa kurkistella pian roskiksiin..
Kuorinta-ainepurkit on edistyny ehkä eniten. On tullu otsikot etikettiin, uusia kansia ja purkkeja. Koitin yhtä viritellä lopulliseen ulkonäköönsä. Tagi on aavistuksen iso ja sen asettelussa on vähän haasteita. Purkin kannet ei mee ihan jämptisti kiinni, mut testasin veden kanssa että ei sieltä pääse mitään valumaan vaikkei ihan suorilla jenkoilla ole. Onneksi.
Joulusuklaita varten päätin, että tulossa on sitten hedelmäistä ja pähkinäistä versiota. Voiskohan niihin kumpaakin murentaa piparia? Vai myrkyttääköhän semmonen koko maun.. Tarvii tehdä testikappaletta. Aaltopahvia myydään näemmä K-Raudassa ja kattelin jo sen sijaintia. Siitä saa hyviä kääreitä suklaille.

Pajan suhteen siis hyvät fiilikset!

Tänään aamulla poikkesin kirppareilla. Ihan kaikki ei ollu auki ja tuntu että niihin mitkä oli, oli kokoontunu puoli kaupunkia. Löysin 3 sinistä aarretta.
Tunika 3e. Vähän hassusti on hihan sauma auki, joten taidan ommella sen kiinni. En ilmeisesti oikein tuommosta muotia ymmärrä. :D Seinäkello 0,5e. Laitoin yläkertaan, koska siellä ei vielä ollu kelloa ja olin kyllä aatellu että semmonen pitäis olla kun askartelu vie välillä niin mennessään ettei esimerkiks tahdo muistaa syödä ajallaan.
Ja sitte!! Kengät 2e! Pieni korko noissa on myös, sentti tai pari. Inhimilliset kävellä kuitenkin. Liekö jotain ulkomaanmallia kun ei lukenu kokoa lainkaan. Sovittelin siinä kirpparilla pikasesti ja totesin että aivan riittävän hyvät on. Kotona uusi sovitus vahvisti vain käsitystä. Jee! Talvi tulee, mutta ei voi hienoja kenkiä jättää hankkimatta. Yhteensä ostokset siis 5,50e. Oikein hyvä. :)

Nyt fetasalaatin ja musiikin pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti