sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Vihreitä, punasia retrokukkia..

Ja niin oli lumppulassa yks päivä oikein ihana froteinen päiväpeitto. Vein sen kotinurkille kun en ollu muutamaan kuukauteen nähny vierassängyssä päiväpeittoa. No, se sai olla siinä kaks päivää ja tänään kun tein lähtöä, äiti sano että voin viedä ton mukanani. Oli kuulemma hirvittävä. Voitteko kuvitella, hirvittävä! :D Musta semmosta sanaa ei voi laisinkaan käyttää tämmöseen peittoon liittyen mutta makuja on monia. Nyt mä sitten mietin mitä mä tälle keksin. Ehkä ton saa viritettyä vaikka hakaneuloilla nojatuolin päälle. :)


No sitten tänään kävin pitkästä aikaa parilla kotiseudun kirpparilla missä oon varmaan viimeks kesällä poikennu. Muut löydöt seuraavaan postaukseen mutta tuosta nappasin yhtäkkiä kuvan. Kukkakattila, made in Poland. Pohjassa muutama rikkouma että ei tolla perunoita keittele mutta johonkin sisustukselliseen käyttöön oikein hyvä. Joo, se on punanen mut koska se makso vaan viis euroa niin siinä kohdassa ei värejä mietitä! Kattelen tota hetken ja jos se ei löydä täällä paikkaansa niin lumppulasta tai jostakin sen sitten löytää.


Ulkona puhaltaa myrskytuuli. Mä ajattelin keittää kupillisen teetä ja mennä ompelemaan pari avainnauhaa. :) Mukavaa joulukuuta!

2 kommenttia:

  1. Vai muka hirvittävä! Harvemmin näkkee ihanampaa päiväpeittoo. :-D
    Kattila on kans ihana, eikä ollu hinnalla pilattu.

    VastaaPoista
  2. No mää kans alta kulmien kattelin ku hirvittäväks sanottiin. No, ehkä ne kaikkein komeimmat herättääki just tuntemuksia suuntaan tai toiseen. Kamalaa jos koko sisustus olis semmosta mitäänsanomatonta! :D

    VastaaPoista