tiistai 3. joulukuuta 2013

Suatta en liinoja oo hamstrannu! Ni!

Oon täällä aina välillä esitelly ihania pyöreän pöydän liinoja ja todennut että ei kai sillä ole väliä, onko ensin liina vai pöytä. No sitten kuulkaa tässä noin viikko sitten kohtalon johdatuksesta mun facebook -etusivulle pompsahti kuva paikallisen vaihtoringin ilmoituksesta:


Pyöreä pöytä ja 4 tuolia, yhteensä 50e. Ilmoitus oli jätetty 3 minuuttia aiemmin ja nämä oli taas näitä hetkiä että eipä siinä ollut aikaa jäädä miettimään vaan alustava varaus oli tehtävä. Sitten vasta aloin miettiä, että mihin mä ensinnäkin saan tuommoset mahtumaan ja toiseks millä mä ne kuskaan.

Lopulta ihanainen isäni ajeli 1,5h matkan päästä tänne peräkärryn kanssa että sain nuo kotiini. :) Pöytäliinankin sain kaupan päälle, koska oli muuten hävitysuhan alla! Huh, onneksi pelastui! Mun oviaukko on 74cm leveä ja kun otettiin kärryssä mitta pöytälevystä jalkoihin, se oli just eikä melkein 74cm! Eli ei tarvinnu ees ruuvailla jalkoja irti vaan niin sujuvasti solahti ovesta! :)

Nyt on sitten pöytiä ja tuoleja aivan riittämiin näissä neliöissä. Heti kun ehdin siivota, niin vinkkaan vuokranantajille että saavat noutaa omansa pois jos ja kun keksivät niille jonkin paikan. Pöydän maalaan kyllä joksikin, viimeistään kesällä. Mikä se väri sitten olis, en tiedä.. Vaaleanvihreä?

Jokatapauksessa, aivan ihana löytö!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No on kyllä ihana! :) Hetkessä ehti täyttyä kaikesta joulumyyjäisromppeesta että tarttee nykyisellä paikallaan (ja liinallaan) kuvailla toisena päivänä kun kämppä ei ole niin kaoottisessa tilassa. :D

   Poista
 2. Meillä taitaa olla melkein samanlainen pöytä mun vanhemmilla odottelemassa, josko se mahtuisi meille joskus. Onhan tämä kiduttavaa odotella sitä isompaa asuntoa, jota ei edes välttämättä koskaan saa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut kuinka hyvä että sitten KUN sen saa, ei mee niin paljon aikaa sisustushankintoihin!

   Poista