lauantai 14. kesäkuuta 2014

Siirtymävaihe

Aika kääntää taas uusi lehti elämässä. Kahden vuoden sijaisuus päättyi ja tulevasta en vielä tiedä. Kesäloma on nyt alkanut ja moni asia kaipaa järjestelyä. Olohuoneeseen on kasattu kirppistavaraa, muuttokuormia työpaikalta, kesän käsityöprojekteja ja ties mitä muuta. Listalla on usempi kymmenen kohtaa, mihin tarttua loman aikana. Vaan eipä sillä, järjestely ajan kanssa on mukavaa. Siistissä kodissa energiakin on ihan toisenlainen. Maanantai-iltana mulle tulee yksi kaveri kylään, joten sitä ennen pitäisi tapahtua järjestelyrintamalla. Onneksi huominen on kokonaan vapaapäivä ja se maanantaikin iltaan asti. Kunnianhimoisissa suunnitelmissa oli myös jonkun leivonnaisen pyöräyttäminen vaan saapa nähdä. :D


Tämä hauska pussilakana löytyi kirpparilta 3e:lla ja siitä on tehty jo yksi synttärilahjamekko sekä yksi myyntiin. Tosin myytävää kappaletta ei ole vielä julkaistu kun pitäis ihan kokonaan päivittää tuo Puodin facebook-sivu.


Niin, lähdön tunnelmia töissä. Piti itkeä moneen otteeseen. Paljon hyviä hetkiä jäi muistoihin ja onneksi myös muutama ystävä, jonka kanssa olla tekemisissä jatkossakin. Yksi tulee tosiaan katsomaan matalaa majaani maanantaina, toisen luo menen juhannuksena ja kolmannen kanssa on viritelty heinäkuun alulle keikkakuvioita. :) Neljännen häitä juhlitaan kesällä myöskin.


Lomalaiset lomatunnelmissa.


Kattilassa kiehuu uudet perunat ja tuoksusta päätellen kohta vois olla valmista. :) Ilta-aurinko paistaa ja odotan innolla huomista puuhailupäivää. Tiedä vaikka tänäänkin vielä jotain hauskaa keksisi illan ratoksi.

4 kommenttia:

 1. Hauskalta näyttää sun "matala majas", onko sulla kaks kaks kerrosta ku on noi nätit portaat? Mukavaa lomaa ja onnee töiden löytymiseen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu kaks kerrosta. :) Alhaalla keittiö (josta ovi eteiseen) ja olkkari, ylhäällä tila, jonka toinen puoli on nukkumista ja toinen käsitöitä varten. :) 49 neliöön mahtuu yhtä ja toista. On kyllä aika unelmakämppä. Rakennettu muistaakseni -26.

   Poista
 2. Tuollaiset vanhat taot ovat ihania....kuten juuri sinunkin kotisi on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssa vallan hullaantunut vanhoihin taloihin viimeisten muutaman vuoden aikana. Asuntoilmoituksiakin katselen välillä ihan vaan uteliaisuuttani, mitä ihanuuksia on tarjolla. :) Säästäminen käynnissä -vielä mä omani saan.

   Poista