maanantai 24. maaliskuuta 2014

Puuhailuja

Työkamuille pidettiin yhden kalakamun kanssa illanistujaiset. Piti hiukan suoristaa kirjahyllyn rivejä että näyttäis siistimmältä. Toi olis kyllä melkein yhden päivän urakka kun kävis myös laatikot läpi. Mappeja vois yhdistää siten, että laittas papereita vain kauniisiin ja myis rumemmat. Kankaalla päällystäminen on aika kiva juttu ja saa oman näköset helpolla. :) Hiukan vaan kontaktiliimaa ja hyvä tulee!


Kemuista seuraavana päivänä popsin urakalla Anna-tädin suolakaloja. Niitähän meinaan riitti!


Avasin myös yhden lahjapaketin, josta paljastui 90-luvun lapsen yksi suosikki -Pupu Tupuna sarjaan lisäys! Kuinka ihanat noi palikkasivut olikaan!


Sitten on tullut poikettua kirppareilla. Silinteri kirppis, Nekalan sekä Hervannan kierrätyskeskukset. Keskimmäinen ei suonut antejaan, mutta ekasta Rakkautta on -pussilakana 2,5e (lasten koko, mut mitäs tuosta -ompeluksiin se on jo pilkottu osittain!) ja telkkupöytä eurolla! Olenkohan mä tätä jo hehkuttanut..? En kai. Mutta siis lapussa oli 2e ja kuinka ollakaan, olikin vielä -50%, mikä selvis kassalla! Aijai kuin hyvä tuuri! Viimeisestä paikasta 3e:lla Nanson takki. Siinä on kyllä villit 3/4 hihat että kun lämpimät kelit koittaa niin pääsee käyttöön. Kun en mä vielä ihan niin näppärä ole että osaisin ommella noihin jatkoks mitään resoreita. Pajunkissojakin nappasin pari mukaan kun parkkeerasin auton otollisen puskan viereen. :)


Tilasin muutaman osallisuutta käsittelevän vihkosen Pelastakaa Lapset -sivulta. Ilmasta oli ja hyvää juttua.


Viikonloppuna tuli poikettua laivalla. Todisteena yksi kuva. Jäikin sen reissun ainoaksi.


Tänään näin kevään ekat leskenlehdet lenkillä, mutta koska kameraa ei tietenkään siinä ollut mukana niin otin kuvan appelsiineista. Mä olen ajatellut että appelsiinit on tosi työläitä ja siksi vältellyt niiden hankkimista. Mut ehkä tämä "aikuinen ikä" innoittaa tällasiinkin suorituksiin.


Muutama uusi lukija on liittynyt joukkoon, kiva! :) Tervetulotoivotukset teille!

6 kommenttia:

  1. Voi Tupuna sentäs - mun lempikirjoja pikku-likkana oli myös nuo pupu tupunat, mua niin syötävästi harmittaa, ettei niitä ole säästetty. Miten niitä jaksoikin lueskella niin ahkerasti - aivan valloittavia!!
    Mulla olis myös kirjahyllynraivausta, mutta kun se aloittaminen on niin vaikiata.. Kivaa viikkoa sulle!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei meillä kanssa kotona kirjoja ole säästetty. Totuus voi olla kyllä sekin, että on tullut selattua ne niin puhki ettei niistä olisi muinaismuistoksi enää ollut.. :D Onneksi niitä sentään voi vielä löytää kirppareilta. Koitin kaksivuotiaalle siskontytölle esitellä Tupunaa mut oli enempi kiinnostunu Lidlin mainoksista. Mihin tää maailma on menossa.. :)

      Poista
  2. Tupuna jakaa nyt kyllä mielipiteet, mä en ole ikinä voinut sietää sitä :D

    Ihan mahtilöytö tuo telkkutaso!!! Yritän samanlaista meille metsästää kirppuja kierrellessä, huonoin tuloksin toistaiseksi.

    Meillä töissä koko duuniporukka laitettiin lukemaan lapsen ääni-vihkonen. Mielenkiintoista luettavaa, kyllä. Paljon sellaista mitä allekirjoitan täysin. Ja taisihan sitä muutama uusikin ajatus tarttua päähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, enpä aavistanut että Tupuna voi aiheuttaa tuollasiakin tuntemuksia vaan nyt tiedän! :D

      Ja kyllä, en aavistanu tarvitsevani tollasta telkkutasoa ennenku se tuli vastaan. Jos olisi ollut kaksinumeroinen luku, en varmaan olis ottanut mukaan mutta kun "halvalla sai"...

      Poista
  3. Oijoi! Tuo Tupuna näyttää tutulle...sitä on tairettu lukea munkin lapsuudessa! Onkohan omani jossain vielä tallessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä olis aavistanut silloin, että nyt monta vuotta eteenpäin haikailee noiden perään! :D

      Poista