lauantai 19. tammikuuta 2013

Hääräilypäivä, osa 1

Törmäsin hääräily-sanaan pitkän tauon jälkeen tällä viikolla. Vähän sellanen epäilyttävä vivahde siinä on, mutta omaan hääräilyyn on kuulunu tänään tähän mennessä seuraavaa..
Eilen illalla lueskelin blogeja ja siellä oli mainittu Kontti ihanien kangaslöytöjen kohdalla. Hirmuinen hinku tietysti tuli heti, että sinne pitää taas päästä. Kuitenkin oli myös kotirintamalla kaikenlaista velvollisuutta niin teinpä itelleni sitten to do -listan la-su välille ja uhkauksen; "muuten ei Konttiin!" Listalla on 14 kohtaa ja niistä on nyt tehty 7,5. Päiväkaffittelun lomassa ehtii vähän blogata.

Tähän astiset saavutukset:
 - yksi koneellinen pyykkiä. Ei oikeesti työlästä laisinkaan vaan niin on käynnistys hankalaa päivänä jos toisenakin..
- peruin kk:n Juju-kirjan. Se oli joku patalapuntekokirja ja mä en neulo.
- facen Sinisen Siiven Puotiin laitoin myyntiin kristallimuovit, kahvipussit, kankaan, Fimo-massoja, korupiikkejä..
- laitoin myyntiin myös leivänpaahtimen. Enpä mä sitäkään oo juuri käyttäny niinä vuosina kun tuon oon omistanu. Kaapissa lojunu nytkin viimiset puoli vuotta.
- hinnottelin lisää kirpparikamoja. Jotenkin jännästi niitä löytyi vielä Ikea-kassillinen.. Ja tunnustettakoon, että kyllä mulla vielä on pari laatikkoa ja kaappia mitä en oo niin ajatuksella tonkinu. Ekan päivän aikana oli tullu 15e. Ihan jees -etenkin kun pöytämaksu oli 20e/vko. Kyllä tätä menoa pitäis voitolle jäädä. Tarvii vaan joka päivä käydä siivoomassa niin ihmiset viittii pysähtyä kattomaan.


- yhdellä kierrätyspalstalla joku kyseli nappeja askarteluihinsa. Mulla on vaikka kuinka ylimääräisiä, joten katsoin omani läpi ja laitoin sille ihmiselle valmiiksi. Asuu sattumalta samassa kaupungissa missä mä käyn töissä. Hyvähyvä.
- kirjotin pari partion syyskokouspöytäkirjaa. Sekin aina työn ja tuskan takana. Mä en totisesti ole sihteerihenkinen.. Jostain syystä en oo myöskään onnistunu yhdistämään tulostinta uuteen läppäriin. Oon siis yrittänyt kyllä. No, avasin sitten pöytikset vanhalla koneella kun sen kanssa yleensä on tulostus onnistunu. Vaan ei tänään. Yhteyttä tulostimeen ei voida muodostaa. Ei sitten. No, olenpa sentään kirjottanu noi niin voi laittaa rastin siihen kohtaan.
- puolikkaan rastin oon saanu tavaroiden järjestämisestä paikoilleen. Yläkerta on nyt kuosissa. Kahvitauon jälkeen on vuorossa alakerta. Ylhäällä innostuin yhden blogikuvan myötä järjestämään omat kankaat väreittäin. Hyödyllistä, tietty! ;)




 
Tuon hyllyn lisäks on vielä korillinen semmosia ei-niin-edustavia kankaita, mitkä ei vaadi framille pääsyä. Paljon löyty semmosiakin mistä pitää hankkiutua eroon lähiaikoina. Vie kauheesti vaan tilaa enkä aio niistä ikinä mitään tehdä. Miksi sitten olen hankkinut semmosia -en tiedä..
 
Vielä pari fiiliskuvaa yläkerrasta ja sitten hommat jatkuu.




6 kommenttia:

  1. Mä tunnen ton turkoosin saavin! Oujee! :D Ja nyt kun saavi-innostuksissani aloin kommentoida, niin sanon hurraa myös tälle hääräilypostaukselle. Hommat hoituu tosta noin vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mä tänään kiikutin siitä kynttilät niiden säilytyspaikkaan ja laitoin napit tilalle. On se tuolla ompelupöydällä jo odotellu pari viikkoa. :D Sit vaihdoin tos yhtäkkiä nojatuolin ja kangashyllyn paikkoja. Koneelle piti tulla jotain tekemään mut ehdin jo hetkeks unohtaa mitä. Mut se oli LOTTO! :)

      Poista
  2. Moi! Tulin vastavierailulle :) Ihania kankaita, tosi hyvälle näyttää, kun ovat sävyttäin! Itsekin joskus aina järjestelen noin, mutta jostain syystä ei mene kuin hetki ja kaikki on myllätty.
    Niin ja kopioi vaan se haaste ja pistä jakoon. aion tulla kurkkimaan, mitä keksit :)

    VastaaPoista
  3. ♥ Ihanasti laiteltu ihanat kankaat ym.

    VastaaPoista
  4. Sinulle on haaste!

    http://dyethemblack.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. On kyllä nätisti kankaat järkätty. Ja ihastuttavia huonekalujakin sulla näyttäis olevan! :)

    VastaaPoista